Algemene ledenvergadering en TVL-dossier

De algemene ledenvergadering is gepland op maandag 21 september van 15:00 tot 16:00. De leden zullen een uitnodiging voor de Zoom-bijeenkomst ontvangen per mail.

Het is voor het bestuur van groot belang terug te horen wat de mening van de leden is over de vereniging en welke aandachtspunten er zijn voor de komende tijd. Uiteraard zullen we tijdens de vergadering ook vooruit kijken naar de situatie nĂ¡ corona en agendapunten opstellen.

Op maandag 14 september van 15:00 tot 16:00 zal de VTTE een speciale Zoom-meeting opzetten waarbij leden hun TVL-problematiek kunnen aangeven. Sommige bedrijven hebben nog steeds de TVL niet aangevraagd omdat zij een ‘verkeerde’ SBI-code hebben, anderen hebben wel de aanvraag gedaan en een bezwaar ingediend. Wat is de status en welke vragen zijn er nog? De VTTE wil de problemen bij de TVL-aanvraag inventariseren om dit te bespreken met de woordvoerders economie in de Tweede Kamer. Via de mail zullen de leden hiervoor een uitnodiging ontvangen.